Bi radi prodali nepremičnino takoj? Morda poteka prodaja nepremičnine predolgo? Potem spodnji tekst ni namenjen vam in kliknite na gumb pod tem tekstom in stopite v kontakt z nami. 

Takoj!


Če vaša trenutna situacija ne utreza zgornjemu zapisu in vas zanima trenutna tržna vrednost vaše nepremičnine ali pa razmišljate o prodaji svoje nepremičnine v prihodnosti, potem imamo rešitev za vas! 

Verjetno ste se že vprašali zakaj se nekatere nepremičnine prodajo hitro za visoko ceno, nekatere pa "ležijo na trgu tudi po več let?

Končno! Ste na pravem mestu! 

Mi vam bomo povedali, kako prodati nepremičnino brez, da bi bila vaša nepremičnina še ena izmed tistih, ki "obležijo" na trgu! Nepremičnine prodamo v povprečju v 33 dneh.

Tudi vašo lahko! GARANTIRANO!

Razmišljate o prodaji nepremičnine zaradi selitve v večjo ali manjšo nepremičnino? Morda bi radi izkoristili odličen trenutek za doseganje visoke cene na trenutnem vročem trgu nepremičnin, kjer je povpraševanje občutno večje kot je ponudba nepremičnin?

Mi to naredimo z uporabo več prodajnih kanalov, inovativno tehnologijo in preiskušenimi tehnikami prodaje, da privabimo večje število potencialnih kupcev. S tem povzročimo veliko povpraševanje po nepremičnini s strani kupcev, ki so resnično pripravljeni kupiti nepremičnino.

Takoj vam izdamo vzrok zakaj se 95% nepremičnin ne proda oz. prodaja poteka mesece in leta!

Pridružite se 5% tistim posameznikom, ki so svojo nepremičnino prodali hitro za najboljšo možno ceno samo zato, ker so se pravilno lotili prodaje in postavili pravo prodajno ceno.😀


Ključ do uspešne prodaje nepremičnine za najvišjo možno ceno v najkrajšem možnem času, je ta, da vašo nepremičnino na trgu naredimo "zanimivo". Kako "naredimo" nepremičnino zanimivo na trgu? Tako, da z znanjem in marketingom uspešno povežemo tri ključne dejavnike, ki so potrebni za uspešno prodajo nepremičnine. Torej pravilno povežemo: lokacijo, marketing in ceno nepremičnine.

Kratek opis tega, kar bomo naredili za vas v našem brezplačnem strokovnem mnenju, glede trenutne tržne vrednosti vaše nepremičnine in strategije prodaje...


  • Pogovorili se bomo o lastnostih vaše nepremičnine (lokacija, tip nepremičnine, stanje nepremičnine, plusi in minusi...)
  • Na podlagi raziskave trga, vam bomo pripravili brezplačno in neobvezujočo mnenje glede trenutne tržne vrednosti vaše nepremičnine
  • Izdali vam bomo nekaj skrivnosti, ki so ključne za uspešno prodajo nepremičnine in kako se uspešno pogajati za najvišjo možno ceno
  • Na kratko vam bomo opisali, kako se mi lotimo prodaje nepremičnine in kako bi izgledala prodaja vaše nepremičnine

Ne tvegajte, da bi napačna strategija znižala ceno vaše nepremičnine na trgu tudi za 15%+😪

Izpolnite spodnji obrazec in v kratkem vas bo na vnešene kontaktne podatke kontaktiral nepremičninski strokovnjak. Zanimalo ga bo še nekaj bistvenih informacij o nepremičnini. V roku 48 ur od prejetja vseh informacij, vam bo pripravil oceno tržne vrednosti vaše nepremičnine. Brez obveznosti in stroškov!

.